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21 Restaurants That Define Las Vegas Dining

Una foto de Red logo
de OpenTable
Actualizado el 12 de mayo de 2021

From the air, Las Vegas emerges like a carpet of twinkling lights unfurled across the dark Mojave Desert. Las Vegas’s culinary landscape is as diverse and far-reaching as the city itself. From celebrity chef-driven concepts on the Strip to flashes of local talent on Fremont Street, experiencing the definitive restaurants of Las Vegas means venturing to its many neighborhoods, seeking out cuisine from both legendary and emerging chefs, and discovering the food that speaks to the history and the future of the city. These are the 21 restaurants to do just that.

Una foto del restaurante Sparrow + Wolf
4.8
4.8 (2630)
Entre 31 y 50 $
Americana
Chinatown
Información sobre el restaurante
With a mission of applying a global approach to traditional American dishes, Sparrow + Wolf embodies the playful, unexpected ethos of Las Vegas. The Chinatown restaurant is notably helmed by chef Brian Howard, a longtime fixture on the Las Vegas restaurant scene who cut his teeth working at restaurants on the Strip before bringing his talent to a less touristy neighborhood. Here, his creativity comes alive in the form of everything from udon noodle bolognese to a miso peanut butter banana split topped with black sesame chocolate sauce.
La mejor opinión
OpenTable Diner
Fecha de la visita: 5 ene 2023
Raciones bastante pequeñas pero muy rico todo.
Una foto del restaurante Hell's Kitchen - Caesars Palace Las Vegas
4.6
4.6 (50011)
50 $ o más
Americana
Caesars Palace
Información sobre el restaurante
Celebrity chef Gordon Ramsay’s massive restaurant outside of Caesars Palace brings the excitement and energy of its namesake show to the Las Vegas Strip. Prior to opening Hell’s Kitchen, Ramsay already operated four restaurants in Las Vegas, but this one is by far the most opulent. The menu features plenty of Ramsay luxuries, such as beef Wellington, truffle lobster risotto, and sticky toffee pudding.
La mejor opinión
OpenTable Diner
Comieron hace 3 días
Está sobrevalorado, la sopa de maíz está deliciosa
Una foto del restaurante La Strega
4.7
4.7 (1694)
Entre 31 y 50 $
Italiana
Spring Valley
Información sobre el restaurante
Situated in Las Vegas’s affluent Summerlin neighborhood near the soaring peaks of nearby Red Rock Canyon, La Strega is an airy, glamorous Italian restaurant from chef Gina Marinelli that was awarded restaurant of the year by Eater Vegas in 2019. From artichokes served with preserved lemon and dill yogurt to kale pesto bucatini with Yukon potatoes, diners can expect fresh, vegetable-forward fare. Fun fact: La Strega translates to “the witch,” and nods to this show up in the form of menu item names, such as the witch’s garden salad with vegetables and whipped chickpeas.
La mejor opinión
OpenTable Diner
Fecha de la visita: 26 feb 2022
So delicious!
Una foto del restaurante Partage
4.9
4.9 (1798)
50 $ o más
Francesa
Chinatown
Información sobre el restaurante
It’s all about the art of the tasting menu at Partage, a sleek, compact space that just might be the only French restaurant in Las Vegas’s Chinatown neighborhood. Choose from a three-, five-, or seven-course menu with optional wine pairings, or savor individual entrees such as a seasonally rotating pithivier that has in the past included oxtail with seared foie gras. A private dining room and chef’s table experience are also available. The former features unique, customized animations on the table.
La mejor opinión
OpenTable DinerVIP
Fecha de la visita: 21 oct 2023
Fantástica experiencia, la comida deliciosa y la atención de Nicolás fue estupenda !
Una foto del restaurante Honey Salt - Las Vegas
4.7
4.7 (3781)
Entre 31 y 50 $
Americana
Summerlin
Información sobre el restaurante
With its rustic brick walls and olive green tufted bench seating, Honey Salt’s atmosphere evokes a farm-to-table spirit that feels miles away from the Las Vegas Strip — because it is. The Summerlin area restaurant from James Beard Awards-nominated restaurateurs Elizabeth Blau and Kim Canteenwalla serves lunch and dinner (plus a popular weekend brunch) with a focus on locally sourced ingredients. One standout menu item is the Biloxi buttermilk fried chicken sandwich topped with creamy slaw and served with a fresh Caesar salad.
La mejor opinión
AuraVIP
Fecha de la visita: 9 dic 2023
¡Delicioso! El BELT me encantó, también el side de brocolini, muy bien preparado. Ingredientes deliciosos y super frescos, el servicio muy amable y rápido. La sangría de tinto vale la pena.
Una foto del restaurante CHICA Las Vegas
4.8
4.8 (2911)
Entre 31 y 50 $
Latinoamericana
The Venetian and Palazzo
Información sobre el restaurante
Savor every day brunch and lively Latin dinner fare at acclaimed chef Lorena Garcia’s Chica, a Best of Las Vegas award-winning restaurant inside the Venetian. Garcia’s menu brings together flavors from Peru, Brazil, Mexico, and other Latin American countries in a dimly lit space with pops of jewel-toned decor. Popular dishes include warm bunuelo donuts with berries and white chocolate dulce de leche for brunch and Peruvian ceviche with market fish, chile, onion, and sweet potato in the evening. But the must-order is the colorful arepas basket, in black bean, beet, and cilantro flavors, a distinctive riff on the Latin cuisine staple that has become Garcia’s signature dish.
La mejor opinión
OpenTable Diner
Fecha de la visita: 6 abr 2024
Espectacular , los tacos de birria lo mejor , y los huevos benedictinos
Una foto del restaurante Restaurant Guy Savoy - Caesars Palace
4.9
4.9 (1756)
50 $ o más
Francesa
Caesars Palace
Información sobre el restaurante
Named after the Michelin star decorated chef, Restaurant Guy Savoy at Caesars Palace is the sibling location to the original in Paris. The restaurant has earned a slew of awards, including a Top 40 Restaurant in the U.S. award from Gayot.com and a Forbes Travel Guide Five Star Award for four years in a row. Diners can expect French cuisine at this elegant space, which offers sweeping views of Las Vegas’s replica Eiffel Tower across the street. Where better to enjoy seared foie gras and black truffle on brioche and Muscovy duck with gnocchi and cabbage?
La mejor opinión
AgustinVIP
Fecha de la visita: 28 mar 2024
El lugar y la atención excelente, la comida esperaba mucho mejor, el pato la carne estaba dura
Una foto del restaurante El Dorado Cantina - Las Vegas Strip
4.7
4.7 (1374)
Hasta 30 $
Mexicana
Cerca de la Strip
Información sobre el restaurante
This expansive restaurant in the shadows of the Las Vegas Strip, which was selected as an OpenTable Diner’s Choice in 2015 and 2016, shares a parking lot with the world’s largest gentlemen’s club, making its late-night service an understandable offering. Whether you’re dining before or after midnight, the massive Mexican menu satisfies with everything from tableside guacamole to filet mignon tacos to a wide selection of vegan options.
La mejor opinión
Silver
Fecha de la visita: 26 nov 2022
La salsa roja de los. CHips estaba un poco salada pero en general todo bien
Una foto del restaurante Golden Steer Steakhouse
4.8
4.8 (10223)
Hasta 30 $
Asador
Cerca de la Strip
Información sobre el restaurante
If you’re longing for the glamor of vintage Las Vegas — red tufted seating, waiters in tuxedos flambeing bananas foster tableside, a booth once frequented by Frank Sinatra — you’ll find it at The Golden Steer Steakhouse on Sahara Avenue, the oldest steakhouse in the city. Founded in 1958, this just off-Strip fine dining restaurant has a long tradition of serving wet-aged steak and classic Las Vegas accompaniments such as shrimp cocktail and oysters Rockefeller. For a special occasion, split the chateaubriand.
La mejor opinión
OpenTable Diner
Fecha de la visita: 14 feb 2024
Lo mejor de lo mejor. La mejor carne y langosta de las vegas.
Una foto del restaurante The Black Sheep
4.7
4.7 (1573)
Entre 31 y 50 $
Asiática contemporáneo
Spring Valley
Información sobre el restaurante
The Black Sheep opened in 2017 to much acclaim, thanks to a modern Vietnamese menu from chef Jamie Tran, an Eater Vegas and OpenTable award-winning chef who is set to appear on season 18 of Bravo’s Top Chef in April 2021. Since its inception, the southwest Las Vegas restaurant has drawn crowds to its minimalist space outfitted with large grayscale desert imagery. The menu is creative and approachable. One must-try dish is hot chicken — Tran’s take on the Nashville trend — served on honey toast with pickled cucumber.
La mejor opinión
OpenTable Diner
Fecha de la visita: 21 abr 2022
Fui porque la chef tiene muy buena reputación y la comida estuvo excelente. Los tacos de piel de salmón tienen muy buenas reseñas y están muy ricos pero para mi gusto, todo lo demás estuvo mucho mejor. Yo comí pato confitado con un cus cus delicioso y de postre panna cotta también muy buena. Nos acompañantes pidieron cachete de cerdo y les gustó mucho. El lugar está un poco lejos de la zona turística de Las Vegas pero bien vale la pena el viaje.
Una foto del restaurante Mizumi - Wynn Las Vegas
4.7
4.7 (1539)
50 $ o más
Japonesa
Wynn Las Vegas y Encore
Información sobre el restaurante
Dine beside lush gardens and a tumbling waterfall at Mizumi, a Forbes Travel Guide four star Japanese restaurant at the Wynn. This scenic space sets the stage for fresh seafood from chef Min Kim. Sip sake and share bluefin tuna tataki, miso-glazed toothfish, and goldeneye snapper with black truffle. Like many restaurants at the Wynn, Mizumi also offers an extensive vegetarian menu.
La mejor opinión
OpenTable DinerVIP
Fecha de la visita: 24 mar 2023
Un lugar muy bonito con una atmósfera agradable romántica, tranquila la comida espectacular un menú muy variado opciones para tomar vino blanco tinto y champaña botellas completas medias botellas y por copeo
Una foto del restaurante Bazaar Meat by José Andrés - Sahara Las Vegas
4.7
4.7 (4494)
50 $ o más
Bistecs
Cerca de la Strip
Información sobre el restaurante
Located at the far north end of the Strip at the Sahara, Bazaar Meat features carnivorous decadence from James Beard Award winner and noted humanitarian chef José Andrés. Case in point: The restaurant’s famous cotton candy foie gras appetizer. Decorated with antler chandeliers and blood-inspired accents, this is the place for iberico pork, jidori chicken, and beef tartare.
La mejor opinión
Dadus12
Fecha de la visita: 1 jul 2024
Sus platos son perfectos para pedir varios y compartir y así probar de sus diferentes sabores, la presentación divina, el mesero nos atendió súper bien, la carne deliciosa. Todo espectacular, un gran lugar para ir con la familia, los amigos, de negocios! 👍
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